Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 12:53

0dromos xioni

Λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης κλειστή παρέμεινε για λίγες ώρες η περιοχή του Τρουμπέτα. Η κυκλοφορία τώρα διεξάγεται κανονικά.

 


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων ενημέρωσε ότι από τις πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη 11.01.2017), λόγω χιονόπτωσης και παγετού είναι κλειστό το τμήμα της οδού από:
- την Ε.Ο Κέρκυρας -Παλαικαστρίτσας (στο ύψος της Γέφυρας Ιατρών με κατεύθυνση προς το βόρειο τμήμα του νησιού ,μέσω τρουμπέτα) καθώς και
- αντίστροφα από την Ε.Ο Σιδαρίου- Κέρκυρας (στο ύψος της Γέφυρας Ρεγκίνη με κατεύθυνση προς Τρουμπέτα -Σκριπερό -Γέφυρα Ιατρών).
Επιπλέον εφίσταται η προσοχή γενικότερα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού και η κυκλοφορία να διεξάγεται με ιδιαίτερα προσοχή.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί το οδικό τμήμα από και προς την περιοχή Τρουμπέτα, δόθηκε στην κυκλοφορία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση