Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 16:15

1414761290415 wps

Τα αίτια από τα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, αναζητά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

(Φώτο αρχείου)

 


Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκε χθες (Δευτέρα) το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιός της, όταν πήγε να την επισκεφθεί στην οικία της στο Σκριπερό όπου και αντίκρισε τη μητέρα του μέσα στην κουζίνα, απανθρακωμένη από την πυρκαγιά.
Η Πυροσβεστική η οποία μετέβη στο σημείο διαπίστωσε ότι η φωτιά ουσιαστικά είχε σβήσει, χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερες ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι, ενώ η αιτία διερευνάται από το ανακριτικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από μαγκάλι ή άλλη αντίστοιχη συσκευή θέρμανσης, χωρίς ωστόσο επισήμως ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό.
Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι τη φωτιά δεν την αντιλήφθηκαν οι περίοικοι καθώς δεν είχε εξαπλωθεί, ενώ προφανώς οι καπνοί που έβγαιναν δεν προκάλεσαν περιέργεια αφού στα περισσότερα σπίτια λειτουργούν τις ημέρες αυτές συνεχώς ξυλόσομπες και τζάκια λόγω του υπερβολικού ψύχους...

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση