Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 23:14

ygraerio kerkyra2 copy

Ανησυχία στις τοπικές αρχές προκάλεσε η διαρροή υγραερίου στις παλαιές (εκτός λειτουργίας) εγκαταστάσεις εταιρίας υγραερίου στην περιοχή των Γουβιών.

 

 


Η διαρροή έγινε αντιληπτή σήμερα το βράδυ από περίοικους που έκαναν αναφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για οσμή αερίου.
Οι άνδρες της Π.Υ. έσπευσαν και εντόπισαν το πρόβλημα, ενώ η Αστυνομία εξέτρεψε την πορεία των αυτοκινήτων από την Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας με κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας, μέχρι να ελεγχθεί και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαρροή ήταν εξαιρετικά περιορισμένη και οφείλετο στον παγετό, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προκάλεσε βλάβη σε σωλήνα. Δεν δημιουργήθηκε κίνδυνος για την περιοχή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές φορές η Πυροσβεστική έχει πραγματοποιήσει εκτεταμένες ασκήσεις ετοιμότητας στη συγεκριμένη εγκατάσταση για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε περιστατικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση