Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 19:07

0xrisos kosmimata

Η Ασφάλεια Κέρκυρας συνέλαβε τρεις άνδρες και μια γυναίκα για κλοπή κοσμημάτων αξίας 4.000 ευρώ και χρηματικού ποσού 300 ευρώ.

 

 

Εξιχνιάστηκαν την 5η Ιανουαρίου 2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας δύο υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν -κατά περίπτωση- δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, τριών ανδρών ηλικίας 18, 19 και 60 ετών και μίας 18χρονης γυναίκας, για τα αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και της κλοπής, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι τρείς άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής από οικία το Σάββατο (24-12-2016), από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (4.000) ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, η 18χρονη εντοπίστηκε -άμεσα- την 4η Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα και στην κατοχή της βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από κατάστημα στην πόλη της Κέρκυρας, το οποίο επιστράφηκε στην υπεύθυνη αυτού.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών διαβιβάστηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση