Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 23:58

1Gabriel nikolouzos

Η Marleen Gabriel επισκέφθηκε την Κέρκυρα για πρώτη φορά το 1970 κι έκτοτε επιστρέφει ανελλιπώς επί 46 ολόκληρα χρόνια. Η αγάπη της για το νησία επιβραβεύτηκε από το Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο.

 

 

 

Με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, συναντήθηκε σήμερα η λάτρης της Κέρκυρας, κ. Marleen Gabriel που είχε την ευκαιρία να την ευχαριστήσει για την αγάπη της για την Κέρκυρα, που επισκέφθηκε για πρώτη φορά το 1970 και έκτοτε έρχεται ανελλιπώς επί 46 χρόνια.


Η κ. Gabriel, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική που διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, επισκέπτεται την Κέρκυρα επί τρίμηνο κάθε καλοκαίρι και αρκετές φορές ενδιαμέσως στη διάρκεια του χρόνου. Μιλώντας με το Δήμαρχο, εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη της για το νησί, για την οποία ο κ. Νικολούζος την ευχαρίστησε, τιμώντας ουσιαστικά στο πρόσωπό της όλους τους επαναλαμβανόμενους τουρίστες που έχουν κάνει την Κέρκυρα δεύτερη πατρίδα τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση