Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 23:14

anoia

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας και η Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στο χώρο του Νοσοκομείου Κέρκυρας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, από τις 09.30 έως τις 18.30, με θέμα «Θετική Φροντίδα στην Άνοια».

 

 

Εισηγητής ο Παππάς Ευάγγελος Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής, Επ. Υπεύθυνος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς φροντιστές, επισκέπτες υγείας), με στόχο την εκπαίδευση ειδικά επιλεγμένων επιστημόνων και φροντιστών για θέματα άνοιας.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι κλειστός (έως 25 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα χορηγηθεί (κατόπιν διαδικασίας) πιστοποίηση από την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.


Δηλώσεις συμμετοχής στον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, έως την Παρασκευή 02/12/16 (καθημερινά 10.00 – 16.00), τηλ. 2661046023.
Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Υπεύθυνοι Προγράμματος: Μαρτζούκος Αλέξιος, Σπίγγου Τατιάνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση