Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 23:00

1ilika katedafiseis

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ και απευθύνεται σε υπηρεσίες, φορείς, επαγγελματίες και όσους πολίτες ενδιαφέρονται.

 

Το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ) «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας-ΑΑΝΕΛ» και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Ν. Κέρκυρας διοργανώνει Ενημερωτική Συνάντηση στην Κέρκυρα με θέμα:
Ανακύκλωση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ)  στην Κέρκυρα - Έναρξη εφαρμογής νομικού πλαισίου.
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11:00- 14:00. Αίθουσα TEE Περιφερειακού Τμήματος Ν. Κέρκυρας Λεωφ. Αλεξάνδρας 13, 3ος όροφος

 

Στόχος της Συνάντησης είναι η ενημέρωση σε σχέση με τα ακόλουθα θέματα:

- οι ρόλοι και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το ισχύον νομικό πλαίσιο,
- οι στόχοι και τα οφέλη της ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ,
- οι μελλοντικές ενέργειες που απαιτούνται και προγραμματίζονται, και
- η σημερινή κατάσταση της ανακύκλωσης ΑΕΚΚ στην Κέρκυρα.


Η Συνάντηση θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, μετά το πέρας των οποίων προβλέπεται χρόνος για συζήτηση, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων.
Στην Ενημερωτική Συνάντηση έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος και η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή.
Η Συνάντηση απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες, τους φορείς και τους επαγγελματίες των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται με τα Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, καθώς και στους πολίτες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Μουρκάκο, Γενικό Διευθυντή ή τον κ. Παύλο Χραμπάνη, Υπεύθυνο Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης, στο τηλέφωνο 210-6047497 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ΣΣΕ∆ ΑΕΚΚ ΑΑΝΕΛ, στη διεύθυνση www.aanel.gr.


Συνδιοργάνωση: ΤΕΕ Τμήμα Κέρκυρας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση