Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 21:10

1ellinomatheia

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας για επαγγελματικούς σκοπούς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πραγματοποιούνται από 28 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2016, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.greek-language.gr/certification είτε στο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο Κέρκυρας, Αλκινόου 33, Γαρίτσα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τη γραμματεία του εξεταστικού κέντρου Κέρκυρας 14:30 – 20:30 (2661025715)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση