Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 20:45

kalpi3 0

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης, αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και ελεγκτικής επιτροπής στον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας.

 

Με δύο ώρες καθυστέρηση, ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, λόγω της εκδίκασης της ένστασης που είχε καταθέσει η παράταξη Τσερεμή.
Εντέλει, συμμετείχαν και τα δύο ψηλοδέλτια, κι από τα 225 μέλη του συλλόγου, προσήλθαν και ψήφισαν τα 145.
Για την Ομοσπονδία, η παράταξη Μουζακίτη έλαβε 73 ψήφους κι η παράταξη Τσερεμή 55, ενώ, για το Διοικητικό Συμβούλιο, η παράταξη πήρε 74 ψήφους κι αυτή του Τσερεμή 65.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως στο ΔΣ, η παράταξη Μουζακίτη εκλέγει έξι μέλη, κι η παράταξη πέντε (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις)
Αυτή την ώρα συνεχίζεται η καταμέτρηση, για εκείνους που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς και κατακτούν τις έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση