Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 16:07

dei theominia5

Εκτεταμένες βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και στα αντλιοστάσια λόγω της νεροποντής. Υπερβάλλουν εαυτόν οι λιγοστοί εργαζόμενοι για την αποκατάστασή τους.

 

 

 

 

Η μανία της κακοκαιρίας που ξέσπασε χθες στο νησί άφησε πίσω της πολλές βλάβες κυρίως στη Νότια Κέρκυρα.

 

dei theominia

 

 

Που χτύπησε η θεομηνία

Οι περιοχές που παρουσίασε προβλήματα ηλεκτροδότησης ή στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι Νεοχώρι, Βασιλάτικα, Κουσπάδες, Πετριτή, Αγ. Νικόλαος, Μπούκαρη ενώ βλάβες παρουσίασαν και αρκετά αντλιοστάσια.

 

dei theominia3

 

Μεμονωμένες βλάβες σε οικίες και επιχειρήσεις υπήρξαν σε περιορισμένο βαθμό και οι οποίες αποκαθίστανται σταδιακά.

 

dei theominia1

 

Χάρη στο φιλότιμο...

«Κάνουμε ότι μπορούμε κι ακόμη περισσότερα» δήλώσε στο corfupress ο Αν. πρόεδρος Τ.Δ. ΕΤΕ ΔΕΗ Κέρκυρας Νίκος Μάνδυλας, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει σταδιακή αποκατάσταση χάρη στο φιλότιμο και το αίσθημα ευθύνης των τεχνικών υπαλλήλων και συνεργατών της ΔΕΗ.

 

dei theominia4


Και εξαιτίας και αυτής της κακοκαιρίας προέβαλε και πάλι το πρόβλημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας και η αδήρητη ανάγκη πρόσληψης και στελέχωσης –κυρίως- του τεχνικού τμήματος.

 

dei theominia2

 

 dei theominia6

 

 dei theominia7

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση