Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:13

kastro f

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου προς την Κουβανική Πρεσβεία για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο.

 

To μήνυμα Νικολούζου

Εκ μέρους  Δήμου Κέρκυρας  και προσωπικά, εκφράζω  τη βαθιά  μου συγκίνηση για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ιστορικού ηγέτη της Κούβας.
Με την απώλειά του, η ανθρωπότητα γίνεται πιο φτωχή. Ο ‘‘κομαντάντε’’ της κουβανικής επανάστασης  θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, στην ιστορική μνήμη και στη συλλογική συνείδηση όλων των Λαών του κόσμου.
Έφυγε ένας  μεγάλος  επαναστάτης. Ο άνθρωπος που απάλλαξε τη χώρα του από τα δεινά της  αποικιοκρατίας και της  δικτατορίας. Η Κούβα υπό την καθοδήγησή του μετετράπη σε πηγή έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Φιντέλ Κάστρο θα ενταχθεί στο πάνθεον των αθάνατων επαναστατών, που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας.
Εκφράζουμε  τη βαθιά θλίψη  μας  και  τα συλλυπητήρια μας στον Πρόεδρο της  Κυβέρνησης  της Κούβας και στον Κουβανικό Λαό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση