Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 20:28

1pandi kokkinos

Με έναν «παλιό» γνώριμο της Κέρκυρας, τον Μιχάλη Κόκκινο Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, συναντήθηκε το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Νικολέττα Πανδή. Ο κ. Κόκκινος βρίσκεται στην Κέρκυρα για την εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: "Σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, συναντήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Κέρκυρας με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μιχάλη Κόκκινο, στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα στην Κέρκυρα.
Ο κ. Κόκκινος και η κα Πανδή συζήτησαν για θέματα που αφορούν την τόνωση των δεσμών των απόδημων Ελλήνων με την πατρίδα, στην τρέχουσα χρονική περίοδο, και την απλοποίηση της επίλυσης των υποθέσεων των ομογενών με αποφασιστικό τρόπο.
Επιπλέον συζήτησαν για θέματα διατήρησης της πολιτιστικής ταυτότητας των ομογενών και την βοήθεια που πρέπει να τους παρέχεται σε τυχόν προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν στις χώρες που βρίσκονται εγκατεστημένοι".

 

 

Ο Μιχάλης Κόκκινος

Ο Μιχάλης Κόκκινος, γιος του πρώην Νομάρχη Κέρκυρας και Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Μάνου Κόκκινου, ακολουθώντας την οικογένειά του στην Κέρκυρα φοίτησε εδώ στο Β’ Γυμνάσιο και το Β’ Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Βρίσκεται στην Κέρκυρα, όχι για εθιμοτυπικούς λόγους αλλά για να προλογίσει την εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση