Οι «Έχιδνες» σε εκδήλωση στην Ιατροχειρουργική PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Πολιτική
Κείμενο: CorfuPress com on Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 00:30   

exidnes

Το βιβλίο της Φωτεινής Τζέκου – Οικονόου «Έχιδνες» παρουσιάζεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:30 στην Ιατροχειρουργική Εταιρία.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Μάγδα Σγούρου, ο ψυχίατρος και λογοτέχνης Νάσος Μαρτίνος, η βιολόγος – συγγραφέας Λιάνα Βραχλιώτη και ο παιδίατρος Σπύρος Σαββανής.
Στην εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, η Ιατροχειρουργική Εταιρία και ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Κέρκυρας, θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου η Μάγδα Σγούρου και ο Μίλτος Δημουλής (ηθοποιός και ιδρυτής της θεατρικής ομάδας Οικείο Θέατρο) καθώς και η φοιτήτρια ψυχολογίας Ιόλη Μαρία Οικονόμου. Αμέσως μετά, ο διδάκτορας ψυχολογίας και γεωγραφίας της ψυχολογίας θα μιλήσει με θέμα «ταμπού στη Σ.Κ.Π.». Παράλληλα, θα λειτουργήσει έκθεση με έργα του Κερκυραίου ζωγράφου Δημήτρη Σοφιανού.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Κέρκυρας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com